De bookmaker Betway wordt eigenlijk steeds populairder

Betway

Wie van jullie kent de bookmaker Betway? Omdat ik de laatste tijd zoveel geluk hierbij heb, kan ik ook niet anders dan deze met jullie te delen. Ik heb nu al drie weekenden op rij een leuk bedrag gewonnen. Ik wed steeds enkele euro’s en hoop dat ik het dan kan verdubbelen. Natuurlijk is gokken altijd een geluksspel maar wanneer je logisch nadenkt kun je ook al een heel eind komen.

Bookmaker

Deze bookmaker komt oorspronkelijk uit Engeland en heeft nu ook al naam gemaakt in België. In Engeland zijn zij ook sponsor van de Premier League darts en hoofdsponsor van de Engelse voetbalclub West Ham United. Sins dit jaar hebben zij een officiële licentie, uitgegeven door de Kansspel Commissie in België.

Begin gelijk met een bonus van 50 euro

voetbalgokken.be

Toen ik een aantal maanden geleden een account had aangemaakt bij Betway via voetbalgokken.be, kreeg ik direct een bonus ter waarde van 50 euro. Dit is natuurlijk altijd lekker meegenomen en vooral als je het niet verwacht had. Wanneer je in België woont en je bij deze bookmaker registreert ontvang je direct een inschrijfbonus. Wanneer je dus 40 euro stort op jouw account wordt deze verdubbelt. Dit maakt het allemaal wel heel aantrekkelijk.

BetwayNatuurlijk had ik mij geregistreerd zonder dit te weten, maar ik weet zeker dat sommige van jullie dit ook niet wisten. Dus ik zou zeggen doe je voordeel hiermee!