Appartementen Blankenberge, ga naar Royal Gardens

LOGO-Royal-gardens

Je zag de tekst van Royal Gardens op een bord staan toen je tijdens je welverdiende strandvakantie aan de bekende badplaats in België over de boulevard liep, waarop stond: Appartementen Blankenberge. Je twijfelde bij terugkomst geen moment en nu wil je graag je wens verwezenlijken. Geen wonder, aangezien samen met jou en je gezien iedere zomer weer hordes toeristen deze bekende en meest bezochte badplaats van België bezoeken.

Royal-Gardens-07Deze en nog meer afbeeldingen van het model appartement van Royal Gardens zijn op hun website te bewonderen. Naast een bezoek aan het strand kun je ook het casino eens bezoeken of wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan het Sea Life Centre? In dit Centre kun je zoals de naam al zegt jezelf een inkijk verschaffen in de wereld van de zeeflora en -fauna. Of, bezoek eens de vuurtoren.

Royal-Gardens-18

Heerlijk om aan het strand te wonen

Blankenberge is een van de meest bezochte en belangrijkste badplaatsen aan de Belgische kust in toeristen aantallen en hotelreserveringen. Ook jij brengt er graag een bezoek in de zomermaanden. Met een appartement van Royal Gardens heb je de mogelijkheid om het gehele jaar door aan de Belgische kust door te brengen. Indien je er alleen een bezoek in de zomermaanden aan brengt ben je in ieder geval voorzien van een prachtige accomodatie. Wist je trouwens dat alle appartementen zijn voorzien van een individuele ventilatie-systeem, Viessmann condensatie-ketel en Miele keukentoestellen? Wist je trouwens ook dat het gebouw een ondergrondse garage biedt die bereikbaar is met de lift?