De coolste back to school tassen van dit moment!

Het einde van de vakantie is in zicht. De opruimdagen, sportdagen en nieuwe klasindelingen staan op het programma. Voor jouw kind een leuke maar tegelijk ook spannende tijd. Bijna weer naar school! Misschien gaat je kind na de vakantie naar groep 3 of naar groep 8. Belangrijke groepen die extra spannend zijn. Na de vakantie komt de eerste schooldag en waar het ene kind daar nu nog totaal niet mee bezig is, heeft het andere kind er nu al slapeloze nachten van. Wij geven tips om een coole nieuwe schooltas uit te zoeken.

Hoe kies een nieuwe rugtas?

Je kind heeft andere wensen bij een nieuwe tas voor school dan jij als ouder. Ben jij bezorgd of de tas wel stevig genoeg is, genoeg ruimte heeft en goed voor de rug van je kind is… Je kind wil er gewoon bij horen met een tas die cool, stoer en hip is.

Eastpak ontwerpt al jaren rugzakken voor kinderen en volwassenen. Niet alleen werd gedacht aan functionaliteit, comfort, formaat en stevigheid ook de looks zijn tegenwoordig helemaal afgestemd op verschillende doelgroepen. En dat is fijn want voor kinderen blijft de rugzak op nummer één staan.

Kinderrugzak

Bij een kinderrugzak heb je andere wensen dan bij een rugzak voor volwassenen. Belangrijk is hoe oud (en daarmee hoe groot) je kind is. Verschillende merken houden hier allemaal rekening mee. Er zijn rugzakken met verschillende inhoud en pasvormen, dessins en kleuren.

Ben je echt op zoek naar een exclusieve schooltas? Kijk dan bij de collectie van Maes & Hills collection.