In een impuls schafte ik de teak kasten maar gewoon gelijk aan

In een impuls schafte ik de teak kasten maar gewoon gelijk aan

 

Soms heb je echt zin je interieur te veranderen, tenminste als je zo ingesteld bent als ik en af en toe echt die verandering door je lijf voelt gaan, dat je het allemaal even net een tikje anders wilt. Zo overkomt mij wel vaker en meestal volstaat het wel om met de meubels heen en weer te schuiven, opdat alles weer even in een nieuw daglicht komt te staan, en soms neem ik daar geen genoegen mee en wil ik gewoon wat dingen vervangen hebben. Zo’n bui had ik dus laatst ook, begon het echt bij me te kriebelen en ben ik het web op gegaan, op zoek naar nieuwe spullen. Mij viel op dat de kasten die ik hier in de woonkamer had staan inmiddels wel aan vervanging toe waren en ik zocht op de site van de Teakhoeve naar teak kasten die hier mooi zouden staan. Bij toeval kwam ik toen echt de perfecte teak kasten tegen die hier in mijn woonkamer helemaal tot hun recht zouden komen – en heb ik ze direct in een impuls gewoon aangeschaft!