Paul Green sandalen voor mijn oom!

Het is echt heerlijk om mensen te verassen, ik bedoel maar, wat is er nou mooier dan mensen blij maken met een top cadeau? Ik vind het echt fantastisch om mensen gelukkig te maken met het geen dat ze willen hebben. Het kost inderdaad een hoop geld maar het geeft mij een oneindige bron vol energie. Vandaag ga ik weer een leuke gebeurtenis met jullie delen. Mijn oom was namelijk jarig en ik heb hem echt een heel erg leuk cadeau gegeven. Mijn oom loopt eigenlijk altijd op sandalen. In de zomer loopt hij er zonder sokken in en als het wat kouder is draagt hij er lekker dikke sokken in. Hij vindt het gewoon lekker lopen en daarom wist ik dat dit het perfecte cadeau voor hem zou zijn. Ik heb namelijk Paul Green sandalen voor hem gekocht. De reden hier van? Zijn oude sandalen konden gewoon echt niet meer en waren echt toe aan vervanging.

Een goede aankoop

Ik heb de Paul Green sandalen gekocht bij Van Bommel schoenen. Deze winkel biedt erg veel verschillende soorten schoenen aan en dus ook sandalen. Inmiddels is de verjaardag van mijn oom al geweest en heb ik de sandalen aan hem gegeven. ij is er super blij mee en hij was het met mij eens dat zijn oude sandalen echt niet meer kunnen. Ik vind het super leuk dat ik hem heb kunnen verassen en het is leuk om te zien dat hij de sandalen nu altijd aan heeft!