Speelgoed voor 2 jarige een leuk cadeau

2Het onderwerp op dit blog gaat vandaag over Speelgoed voor 2 jarige. Veel ouders vergeten dat je voor jongeren kinderen extra voorzichtig moet zijn met wat voor speelgoed je ze geeft. Er kunnen namelijk gevaarlijke kleine stukjes op speelgoed zitten die kleine kinderen dan in hun mond of neus doen en dat wil je niet hebben als je even niet oplet. Vandaar dat het belangrijk is om eerst goed te kijken naar wat voor speelgoed je koopt voor dat je het daadwerkelijk zomaar koopt.

Een tragische verhaal3

Een neefje van mij heeft zich een keer ernstig verslikt in een bouw blokje dat hij kreeg bij een cadeau van zijn verjaardag. Mijn zus had nooit gedacht dat het speelgoed dat hij kreeg hem zo veel kwaad zou doen. Maar dit was echter wel het geval. Ze moest samen met hem naar de spoedeisende hulp omdat hij bijna geen adem kreeg. Als ze hier later achter was gekomen had het goed mis kunnen gaan. Vandaar dat ik dus dit artikel schrijf om jullie op de hoogte te brengen van de gevaren als je niet oplet met speelgoed.

Een hele goede website

Gelukkig ken ik een hele goede website waar ze Speelgoed voor 2 jarige op verkopen. Hierdoor weet je dat tot twee jaar je zoon of dochter gewoon met het speelgoed kan spelen zonder dat ze zich bezeren. Is dit iets voor jou? Zo ja, neem dan snel een kijkje op de website.