Ademluchttoestellen voor jouw veiligheid

Ademluchttoestellen

Persoonlijk vind ik het erg belangrijk dat al mijn personeel veilig kan werken en daarom heb ik iedereen ademluchttoestellen cadeau gedaan. Van een vriend had ik namelijk een verhaal gehoord dat een man problemen had gekregen met ademen toen hij een gevaarlijk gas had binnen gekregen. Dit is natuurlijk iets wat ik heel graag wil voorkomen. Naast het aanschaffen van die producten wilde ik meer doen. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf die mij daarbij kon helpen. Na lang zoeken kwam ik uit bij G4s safety solutions. Een bedrijf dat expert is op het gebied van veiligheid. Zij verkochten niet alleen de maskers naar waar ik opzoek was, maar zij boden ook een cursus aan. Dat leek mij wel heel interessant, dus ik nam contact met hen op. Eerst via de mail en daarna telefonisch.

Ademluchttoestellen

Een verstandig cadeau

De man aan de telefoon zei dat ademluchttoestellen een verstandig cadeau was om te geven aan al mijn personeel. Hij vertelde dat het zorgde voor extra veiligheid op de werkvloer. Dat was precies wat ik graag wilde bereiken. Hij legde uit dat er mensen van het bedrijf langs konden komen om mij en mijn werknemers uit te leggen hoe zij het beste kunnen reageren in een gevaarlijke situatie. Wij maakte een afspraak dat er volgende week twee mensen langs zouden komen om de cursus te geven. Aan mijn medewerkers vertelde ik dat iedereen aanwezig moest zijn. Het was een hele interessante dag en wij hebben alle veel geleerd.

Ademluchttoestellen