Flink gewichtsverlies met proteïne dieet

Mijn zus is flink veel gewicht verloren door het proteïne dieet. Ze begon weer aan een dieet en ik maakte mij eerlijk gezegd zorgen, ik weet dat een dieet meestal niet gezond is. Ik zocht wat op over het proteïne dieet en zag dat het wel gezond was, je kreeg genoeg eiwitten binnen, wat je spiermassa behoudt en door de mindering van koolhydraten verbrandt je lichaam vet, ideaal dus, want zo val je wel af. Dit was ook echt te merken aan mijn zus, in drie weken tijd was ze al negen kilo kwijt, een ongekend getal natuurlijk. Ik zei dat ze het misschien wat rustiger aan moest doen, flink veel afvallen is misschien ook niet goed. Maar daarna is ze netjes met het proteïne dieet op het juiste gewicht gekomen en ziet ze er nu gezond en stralend uit. Ook heeft ze geen last gehad van het zogenaamde jojo-effect, sterker nog, door haar voedingspatroon aan te passen is ze zonder dieet nog eens vijf kilo meer afgevallen. Ik ben erg blij voor haar want ze zit zichtbaarder lekkerder in haar vel. Ook geloof ik nu in het proteïne dieet, het is een gezonde manier om je start kilo’s kwijt te raken.