Caps bedrukken het perfecte geschenk!

Welkom op mijn blog ik heb hopelijk weer een interessant stukje voor jullie! Ik zie dat er steeds meer mensen komen om mijn stukjes te lezen ik hoop dat dit nog meer zal gaan groeien in de toekomst! vandaag gaat het over je eigen Caps bedrukken! Ik zal even toelichten hoe ik hier op ben gekomen, ik hoop dat het jullie interesseert. Ik kreeg laatst de opdracht van mijn baas om iets te zoeken wat we aan klanten konden geven als relatie geschenk. Om dit uit te zoeken kreeg ik een paar weken de tijd, makkelijk zou je denken nou het viel erg tegen.

Zo veel aanbieders weinig leuke spullen.

Al snel kwam ik er achter dat er heel erg weinig leuke spulletjes waren. Een bijkomend probleem was dat er veel ook nog eens heel prijzig was. Ik had van mijn baas namelijk een bepaald budget gekregen om iets mee te regelen. Elke keer als ik iets leuks had gevonden lag het ver boven het budget. Tot dat ik op Caps bedrukken uit kwam ik kwam toevallig op de site van hun terecht en het viel allemaal meteen in de smaak. Ik ben met mijn baas gaan overleggen over hoe en wat en we zijn er uit gekomen dat het een leuk idee is. We hadden toen besloten om een hele grote bestelling te gaan doen! bij de klanten vielen de geschenken zeker goed iedereen was positief!